Concerto Budapest - Bérletek

Kedves Közönségünk!

Különleges évadnak nézünk elébe. Egy korábban nem tapasztalt helyzetbe kerültünk, amely mindannyiunk életét felforgatta, megváltoztatta eddigi jól működő szokásainkat, átformálta a mindennapokat. A 2020/2021-es évadban szeretnénk, ha hűséges hallgatóinknak nem kellene lemondaniuk a megszokott színvonalú koncertélményekről, így minden erőnkkel azon leszünk, hogy az aktuális járványügyi szabályokat betartva ezt biztosítani tudjuk Önöknek. A 2020 tavaszán elmaradt koncertek jó részét ősszel pótoljuk, ezért a korábban megszokott bérleteket át kellett alakítanunk. Éppen ezért a hagyományos, fix összeállítású bérleteink (Volumenek, Géniuszok, Magyar Kincsek, Manó) mellett egy újat is kínálunk idén, amelynek koncertjeit tulajdonosai à la carte válogathatják össze egész évadunk kínálatából.
Bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet IDE KATTINTVA töltheti le! (pdf fájl formátum)!

A jelenlegi szabályozásokat figyelembe véve a korábban megszokott bérletújítást (ugyanazon helyek lefoglalását) és a személyes bérletvásárlást sajnos most nem tudjuk biztosítani.

A 2020/2021-es évadra szóló fix bérleteink a nagyközönség számára 2020. június 17. 10.00 órától vásárolhatók meg weboldalunkon keresztül, ekkortól érhető el a szabadon összeállítható á la carte bérletünk is a jegyvásárlás menüpont alatt.

Bérlet- és jegyinformációkkal kapcsolatos segítségért forduljanak hozzánk bizalommal a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen.

Várjuk szeretettel koncertjeinken a következő évadban is!